Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.

Leverancier en exporteur van melamine vormend poeder, de samenstelling van het melamineafgietsel, de samenstelling van het ureumafgietsel, verglazingspoeder, melaminevaatwerk, melaminevaatwerk, melamineplaten, melaminekeukengerei.

  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
  • Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Dongxin Aantal werknemers 800~1000
Jaarlijkse omzet 10,000,000-20,000,000 Opgericht Jaar 2006
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Het Dongxinchemische product is een geïntegreerd groepsbedrijf de van wie hoofd bedrijfswaaier aminoafgietselsamenstelling en melaminevaatwerk behandelt.

Gestationeerd in Ganzhou, Jiangxi, met takfabrieken in Jiexi van Guangdong, Guilin van Guangxi en Shaowu van Fujian, behandelt het bedrijf een gebied van 700.000 vierkante meters en heeft meer dan 1.000 werknemers.

 

Onze hoofdproducten omvatten: de amino gevormde plastieken, urea-formaldehyde het afgietselpoeder, het poeder van het melamineafgietsel en de verglazing poederen zich, die wijd op vele gebieden zoals plastic vaatwerk, melaminevaatwerk, elektroschakelaarplaten, de reeksen van de mahjongrij, toiletdekking en de bassins enz. van de handwas worden gebruikt.


Tot dusver, heeft ons bedrijf de jaarlijkse productiecapaciteit van 130.000 ton van amino gevormd plastic poeder en 10.000 ton van verglazingspoeder bereikt. Wij zijn de grootste leverancier van de grondstof van het melaminevaatwerk in de binnenlandse markt met jaarlijkse verkoop van over USD 180 miljoen.

 

Van de Dongxinmelamine (Xiamen) Chemisch Co., Ltd wordt gevestigd in de toneel kuststad van Xiamen, met inbegrip van een professioneel verkoopteam en technische ondersteuningteam met meer dan 35 mensen. Wij bieden de online dienst van 24 uur aan, zodat de klanten geen zorg en zorgen zullen hebben.

Geschiedenis

Onze fabriek is een fabrikant die zich in de productie van amino vormende plastic grondstoffen specialiseren. Zijn producten worden wijd gebruikt in plastic vaatwerk, elektroschakelaarpaneel, mahjongvaatwerk, de plaat van de toiletdekking, melaminevaatwerk en andere dagelijkse noodzaak. Na meer dan één bouwjaar, werd onze fabriek met succes gezet in productie in Oktober 2007. Momenteel, heeft het 10000 vierkante meters van de installatie van de staalstructuur en 2500 vierkante meters van de slaapzaalbouw gebouwd. Drie productielijnen zijn gezet in verrichting, met investering van meer dan 18 miljoen yuans voor materiaal en 10 miljoen yuans voor bedrijfskapitaal. Nu, zijn alle productielijnen gezet in normale productie, met maandelijkse productie van meer dan 1000 ton grondstoffen en jaarlijkse outputwaarde van meer dan 70 miljoen per yuans.

Dienst

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren!

1. Fabrieksprijs, met 13 jaar die en ervaring vervaardigen uitwisselen.

2.Welcoming om onze fabriek te bezoeken.

3. levertijd: dichtbij aan de haven, snelle levering.

4.OEM de dienst.

5. Vrije steekproef.

6.Technical begeleiding, stabiele leverancier.

Ons Team

Ons bedrijf heeft productieafdeling, de uitvoer en buitenlandse handelsafdeling en financiert afdeling. Er zijn meer dan 50 mensen in het verkoopteam. Wij zullen u de meest perfecte dienst aanbieden.

Wij leggen ook grote nadruk niet alleen op de kwaliteit van de producten maar gepoogd de voldoening van cliënten te verdienen. Het moreel en vaardigheden van elk individu de verbonden aan onze zakelijke bewerkingen worden hoogst gewaardeerd door ons en wij hebben beleid voor hun volledige tevredenheid ontwikkeld. Het voorrang geven van aan betrouwbaarheid en cliëntenvertrouwen is wat ons bereikt succes en de groei in dit domein heeft geleid.

 

 

Voor open markt binnen in het buitenland, wij de Melamine (Xiamen) Chemisch Co. van opstellingsdongxin, Ltd als afdeling van de buitenlandse handelsverkoop in Xiamen. Het bedrijf is dicht aan Xiamen-Haven. Wij vestigden ook een de uitvoerpakhuis om de efficiency van de goederenuitvoer te verzekeren. Shuanghaijin concentreert zich op de de uitvoerhandel van melaminepoeder en melaminevaatwerk. Het speelt een belangrijke rol in onze fabrieks buitenlandse handel en dient als brug en verbinding tussen buitenlandse klanten en onze productie en R&D-afdelingen.

China Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1