Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

lopende band

Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dongxin Melamine (Xiamen) Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Welkom om steekproeven (echte steekproeven of referentiemonsters van andere materialen), vormtekeningen (STP/3D/tweede/PDF-dossiers, enz.), patroondossiers (PDF/AI, enz.) voor de verwerking van en het aanpassen van melaminevaatwerk te verstrekken
Samenwerkingswijze en verplichting
Samenwerkingswijze
1. Steekproefverwerking: de klant verstrekt steekproeven, en de fabriek trekt (trekt) tekeningen volgens de de steekproefvereisten van de klant, ontwikkelt vormen, maakt platen en het kleuren kleuren, drukken, makend steekproeven, producerend, verpakkend en leverend geëindigd - producten.
2. Tekeningsverwerking: de klant verstrekt de ontwerptekeningen, en de fabriek bevestigt de vormtekening alvorens steekproeven te maken.
3. OEM: gebruik de bestaande vorm van de fabriek en die de oppervlakte van het product drukt het patroon door de klant wordt vereist. Het producerende proces kan zijn het kleuren druk op hoge temperatuur of serigrafiedruk/stootkussendruk/van de hitteoverdracht druk/het schilderen, enz. De bodem kan met het embleem van de klant worden gegraveerd. De kleur van de grondstoffen kan ook door de klant worden gespecificeerd.
4. ODM: de klant verstrekt de vereisten, ontwerpt de tekeningen en bevestigt vorm het openen of het patroon van document.


Kostenbeschrijving:
1. De specifieke van het verwerkingsprijs of product eenheidsprijs zal volgens de daadwerkelijke van het van de productvorm/grootte/gewicht/productie vereisten/verpakkingsvereisten worden geciteerd.
2. De vorm kostte:

  • De gewone melamineschotels, kommen, de koppen, de dienbladen en ander melaminevaatwerk, geschatte vorm kosten: RMB 6500-7500.
  • Voor speciale melamineschotels, kommen, koppen, dienbladen, vorken, lepels, asbakjes en ander melaminevaatwerk, worden de vormkosten geschat om over RMB 6500-7500 te zijn.
  • Voor speciaal-gevormde producten, functionele toebehoren en speciale producten, zullen de vormkosten volgens de daadwerkelijke producten of de tekeningen worden geciteerd.

3. Document plaatprijs: RMB 600 voor één kleur en RMB 1800 voor de gemeenschappelijke kleurendruk van CMYK vier. Als de steunkleurdruk wordt gedaan, probeer om 8 steunkleuren niet te overschrijden.
4. De prijs van de serigrafieplaat: RMB400 één kleur.


Tijd:
Patroon maken en steekproef die maken: 6-8 dagen; vorm die maken: 12-14 dagen.


Fabrieksverplichting:
1. Onderteken een contract met de klant en voldoe strikt de eisen van de klant.
2. Het moet door de klant worden bevestigd alvorens te openen, drukkend en productie.
3. De fabriek volgt strikt de kenmerken van melaminemateriaal, productstructuur, controle het vormen temperatuur, het vormen tijd, productieproces, en zal nooit hoeken snijden.
4. Volledige inspectie van geëindigd - producten. Als de producten ongeschikt zijn, zal de hoeveelheid afgedankte delen strikt gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat de producten aan de behoeften van klanten en allerlei testnormen voldoen.
5. Als er om het even welk kwaliteitsprobleem in de productlevering is, is het de verantwoordelijkheid van de fabriek te bevestigen. De fabriek is de oorzaak van het terugkeren van de goederen, en compenseert de klant de overeenkomstige verliezen.