Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

De Eigenschappen & de Uiteinden van het melaminevaatwerk op Zijn Selectie

May 10, 2022

  • De Eigenschappen & de Uiteinden van het melaminevaatwerk op Zijn Selectie

     wegens de hoge prijs van melaminepoeder, gebruiken sommige gewetenloze handelaars urea-formaldehyde direct vormend poeder als grondstof in winstbejag; Bedek de buitenoppervlakte met een laag van melaminepoeder met een laag. Nochtans, is het vaatwerk van urea-formaldehyde wordt gemaakt schadelijk voor het menselijke lichaam dat.

Zo hier zijn een paar uiteinden die u kunt vermijden kopend het verkeerde vaatwerk:

Wanneer de consumenten dergelijke producten kopen, zouden zij eerst naar regelmatige opslag of supermarkten hen kopen, maar niet van een straatbox moeten gaan. Kies het vaatwerk geen van geringe kwaliteit enkel voor uw gemak.

Ten tweede, wanneer u uw vaatwerk selecteert, controleer als er om het even welk misvorming, kleurenverschil, ongelijke bodem, onduidelijk patroon, enz. zijn.

 

  • Melaminevaatwerk in Ons Dagelijks Leven

     Wij zullen melaminevaatwerk overal zien! Zij zijn in catering (fast-food grootwinkelbedrijven), voedselhoven, universitaire (School) kantines, hotels, ondernemingskantines, reclamegiften, enz. wegens de speciale moleculaire structuur van melamine is het plastiek, melaminevaatwerk niet geschikt voor gebruik in magnetronnen, en barsten zal indien gebruikt voorkomen. Voor het schoonmaken van melamine plastic vaatwerk, gebruik een zachter vod, nooit gebruik een vod zoals een het schuren stootkussen en staalbal om de oppervlakte van het vaatwerk schoon te maken, omdat de het schuren stootkussen en staalbal de oppervlakte die van het haarvaatwerk zal afvegen, het vatbaarder maken voor verontreiniging.