Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Beste manier om als Fabrikant van het Melaminevaatwerk te beginnen

June 24, 2022

Waarom Melaminevaatwerk?

 

       

Anti-kras, die zo vele ontwerpen de hebben zoals porclaine maar gekoste lager dan het product, hoge productiviteit, melaminevaatwerk heeft over de hele wereld het bereiken van zijn populariteit. Het is één van de belangrijkste types van vaatwerk voor de huisverkoper.

 

En in sommige nieuwe derde-wereldlanden, bloeit de industrie van het melaminevaatwerk aangezien deze landen een grote bevolking met een vrij lage maar groeiende fininacial capaciteit hebben. Hun lokale markten zijn groot en zij kunnen het product naar andere landen ook uitvoeren.

 

Maar hoe te als fabrikant van het melamineproduct te beginnen? Welke types van melamine zouden wij voor lokale markt moeten beginnen? Hier zijn sommige suggesties voor zij die deel van de melamineindustrie willen uitmaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Beste manier om als Fabrikant van het Melaminevaatwerk te beginnen  0laatste bedrijfsnieuws over Beste manier om als Fabrikant van het Melaminevaatwerk te beginnen  1

 

Hoeveel Machines zou ik met Melaminevaatwerk moeten beginnen?

 

 

Voor het eerst, zou ik de nieuwe bezoeker voorstellen die 5 compressiemachines investeren. Omdat in de eerste keer, er teveel unknonwnrisico's zijn, is een investering van meer dan 5 machines te hoog voor een kleine of middelgrote investeerder. Het bedrag dat 5 machines voor 100% melaminevaatwerk (A5) kunnen veroorzaken is ongeveer 125,000-175,000 PCs van 200g-product per maand. En het bedrag voor 30%-melamine (A1) met 5 machines, de maxmumproductie is ongeveer 500.000 PCs per maand. Genoeg voor de aanvankelijke productie.

 

Punt Geschat Bedrag per Maandelijkse Productie (200 g)
A1 125,000-175,000
A5 maximum 500.000

                                              

 

 

A1 of A5? Welke men zou ik moeten kiezen?

 

 

Tussen A1 en A5 onderscheid maken, zien wat zij binnen hebben.

A1, ook genoemd UMC, 30% melaminie, is één van de klasse van synthetische die hars door ureumformaldehyde, cellulosevuller en andere additieven wordt verkregen. En geroepen A5, ook MMC, 100%-melamine, is één van de klasse van synthetische die hars door melamineformaldehyde, cellulosevuller en andere additieven wordt verkregen. A5 is zeer gelijkaardig aan A1 in zijn verwerking en toepassing. Maar A5 zijn vochtigheid-meer bestand, harder, sterker en veiliger te gebruiken. Zijn generalleffect is porselein-als. Zo in jaren '50, A5-begin om A1 als één van hoofd vormend materiaal voor plastic vaatwerk te vervangen.

Het is een cliche om te zeggen dat de richting van uw lokale markt afhangt. Als de lokale markt lage prijsproduct goedkeurt, dan kies A1, en als kwaliteit toen A5 verkies. Maar één ding moet bericht zijn is dat, aangezien de economie van een land groeit, het voor zijn mensen om zich meer op hun levenskwaliteit onvermijdelijk is te concentreren. Zo zullen A1 minder waarschijnlijk de keus zijn. Bijvoorbeeld, heeft China reeds A1 als materiaal belemmerd om de voedselcontainers sinds 2009 te produceren, toen zijn economie bij zeer snelle snelheid werd ontwikkeld.

 

samenvattend, als uw lokale markt kosten van het product verkiest, kies A1, als het meer op kwaliteit, toen A5 benadrukt. Maar op die landen, de van wie economie snel groeit, bereid beter meer voor A5 voor.

 

 

 

Who is wij?

 

     

De Dongxingsgroep is een professionele fabrikant en een exporteur van melamineproducten, met inbegrip van het poeder van het melamineafgietsel, het poeder van de melamineverglazing en melmainevaatwerk enz. Ons uitstekende kwaliteit en breed assortiment hebben een groot aandeel van onze binnenlandse markt gewonnen.

Onze fabrieken:
- GanZhou (Jiangxi, de belangrijkste productielijn),
- JieXi (Guangdong),
- Guilin (GuangXi),
- ShaoWu (Fujian).

80, 000 vierkante meters
Meer dan 1000 werknemers

laatste bedrijfsnieuws over Beste manier om als Fabrikant van het Melaminevaatwerk te beginnen  2laatste bedrijfsnieuws over Beste manier om als Fabrikant van het Melaminevaatwerk te beginnen  3

 

 

Voor meer informatie, Contact: Whatsapp/Wechat: +86 189 5927 6332 Mr.Nick