Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Van het melaminevaatwerk (A5) de Productieproces

May 10, 2022

Van het melaminevaatwerk (A5) de Productieproces

 

1. Het verwarmen: Gebruik een speciale doos om de vereiste dosis poeder te wegen. Verwarm het gelijk en zet het poeder als cake-als materiaal om.

 

2. Het vormen: Giet het materiaal in de vorm, en vorm het bij op hoge temperatuur en druk.

 

3. Het verfraaien: Snijd het overdrukplaatje dat met verglazingspoeder volgens het ontwerp is geborsteld. Dan kleef het zonodig op het vaatwerk. Tot slot zal zijn mooi patroon door machine op de oppervlakte van het vaatwerk worden gedrukt.

 

4. Het verglazen: Bestrooi gelijk verglazingspoeder op de oppervlakte van het vaatwerk. (Het Bericht dat de maatregel van het poeder nauwkeurig zou moeten zijn zal, anders het diep de glans van de producten. beïnvloeden) Dan verzend hen naar de het verwarmen machine. Onder op hoge temperatuur en druk, zal het vaatwerk meer vast lichaam zijn en heeft een porselein-als glans.

 

5. Het oppoetsen: Nu moeten de producten worden gemalen en worden opgepoetst omdat zij nog wat uitwas hebben, dat niet klaar is om mensen als decoratief vaatwerk te dienen. In Pools, zal de verschijning van het product veel verbeterd worden.

 

6. Het inspecteren en verpakking: Nadat het product is gemalen en opgepoetst, is het tijd te controleren als de producten kwaliteitsproblemen hebben. Om hun kwaliteit te verzekeren, zal er verscheidene rondes van inspectie zijn tot de ongeschikte producten worden uitgekozen en in het pakhuis voor verdere studie uitgekozen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Van het melaminevaatwerk (A5) de Productieproces  0laatste bedrijfsnieuws over Van het melaminevaatwerk (A5) de Productieproces  1