Contacteer ons
Candy

Telefoonnummer : 0086-18120723605

WhatsApp : +008618120723605

Wat is het Verschil tussen het Poeder van het Melamineafgietsel en Melaminepoeder?

June 7, 2022

De verschillen tussen het Poeder van het Melamineafgietsel en Melamine poederen zich:

 

1. Het Poeder van het melamineafgietsel

Het verwijst vaak naar 100%-de samenstelling van het melamineafgietsel voor vaatwerk (A5, MMC) en laag voltageelektrisch apparaat. Het wordt gemaakt door melaminehars, pulp en andere additieven.

Het melaminevaatwerk wordt populair als zijn eigenschappen van anti-kras, hittebestendigheid, diverse beschikbare ontwerpen en vrij lage prijs in vergelijking met porselein. Om hebben diverse ontwerpen te ontmoeten, kan het poeder van het melamineafgietsel met verschillende kleuren worden vervaardigd.

 

 

2. Melaminepoeder:

Het melaminepoeder is het basismateriaal voor melamineformaldehyde (melaminehars). De hars wordt wijd gebruikt in document makend, houtverwerking, plastic vaatwerk die, flame-retardant additieven maken.

 

Conclusie:

Het melaminepoeder is een basisdiemateriaal voor het maken van de samenstelling van het ureumafgietsel, de samenstelling van het melamineafgietsel en verglazingspoeder in melaminewaren wordt gebruikt. En melaminesamenstelling en verglazingspoeder maken vereist melaminepoeder op verschillende productiemanieren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Verschil tussen het Poeder van het Melamineafgietsel en Melaminepoeder?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Verschil tussen het Poeder van het Melamineafgietsel en Melaminepoeder?  1